• Momentele levertijd: ca. 2 werkdagen
  • Makkelijk retourneren
  • Binnen 24 uur antwoord via email
  • Momentele levertijd: ca. 2 werkdagen
  • Makkelijk retourneren
  • Binnen 24 uur antwoord via email
Trixie reptiland calciumpoeder fijn 50 gram

Trixie reptiland calciumpoeder fijn 50 gram

€ 2,99

Op voorraad
Levertijd: 5 dag(en)

Beschrijving

Trixie Reptiland Calciumpoeder Fijn 50 gr is een calciumsupplement voor reptielen en amfibieën, aanvullend diervoeder ideaal voor over voedselinsecten of groente.
Aanvullend calcium is voor reptielen in gevangenschap onontbeerlijk voor een goede ontwikkeling van het skelet. Dit handige calciumpoeder van Trixie strooi je over jouw voedselinsecten of groenten voordat je ze aan jouw reptiel of amfibie voert: zo krijgt jouw dier voldoende calcium binnen en wordt het snel opgenomen in het lichaam. Dit poeder bestaat volledig uit zeer fijn calciumcarbonaat en is geschikt voor zowel plantenetende als vleesetende reptielen en amfibieën. Zonder D3 en dus ook geschikt voor dieren die al voorzien zijn van een UVB-lamp.

- Calciumpoeder voor reptielen
- Gemakkelijk te voeren door over voedselinsecten of groente te strooien
- Wordt snel opgenomen in het lichaam
- Voor herbivoren en carnivore reptielen en amfibieën

Samenstelling: 100% calciumcarbonaat

Analytische bestanddelen: calcium 38%

Inhoud: 50 gr<img src="https://www.hedgehogprogram.com/wp-content/uploads/2022/05/00%20-%20Stip.png" width="300"height="300">

Tip van Stip:

"Calciumpoeder is goed voor egels die ook vaak meelwormen, buffalowormen en moriowormen krijgen. Deze insecten zorgen namelijk bij een hoge mate van inname voor het ontkalken van de botten en dat kan voor gezondheidsklachten zorgen. Als je regelmatig ook calciumpoeder gebruikt, dan kun je dit makkelijk voorkomen. Sprenkel bijvoorbeeld een beetje calciumpoeder over de krekels die je de volgende keer wilt voeren!"